Bridgy posting images and text to Twitter and Facebook but not link back to post · Issue #822 · snarfed/bridgy by Khürt Williams (GitHub)

On my self-hosted WordPress site running 4.9, I have "Bridgy Publish to Twitter" enabled. The excerpt is left blank. Bridgy publishes the Tweet with the title text of the post along with ...

screen shot 2018-05-18 at 7 21 05 am

On my self-hosted WordPress site running 4.9.6 and Bridgy 1.4.1, I have "Bridgy Publish to Twitter" enabled. The excerpt is left blank. Bridgy publishes the Tweet with the title text of the post along with the featured image for the post. However, the link to the post is not posted along with the tweet.

Post example here: http://142.93.124.147/web-lost/
Tweet: https://twitter.com/khurtwilliams/status/997331562034352128
My manual tweet: https://twitter.com/khurtwilliams/status/997429855775084546
Bridgy Twitter user page: https://brid.gy/twitter/khurtwilliams
Bridgy log: http://bit.ly/2IPXef5

Another example is below. I posted an original u-in-reply-to via my website with the same content as this issue entry included here. See the bottom where it says (Originally published at: Twitter)

screen shot 2018-05-18 at 7 21 05 am

screen shot 2018-05-18 at 7 29 45 am

UPDATE: Found a link on NextSctipts' website that suggests that Google+ syndication support was never good. I will stop using SNAP Pro for POSSE content to Twitter, Facebook, and Google+. I feel like an idiot spending money on this shite. I threw bridgy under the bus in my haste. I'll re-enable that plugin.

UPDATE 2: I found another page listing even more issues.

My social streams are all fucked up. My twitter stream has a lot of entries that are nothing more than links to my main page. The Google+ stream has may entries that nothing but JSON code and links back to nowhere. Ugh!!!

I don't know which of these plugins is causing this but I'm moving back to JetPack Publicize.

Twitter

Montgomery Township, New Jersey, United States of America